vineri, 2 ianuarie 2009

2009


Inca un an. In plus.


Deja este o rutina sa vedem cum trecem in alt an, sa facem urari blocand retelele de telefonie mobila si sa vedem artificiile cum ne lumineaza.

O rutina care se repeta la 365(6) de zile dar ramane tot un ciclu.


Dar daca reusim sa petrecem altfel trecerea intr-un nou ciclu (an) putem sa spunem ca este ceva special, marcand un nou inceput.


Nu imi ramane decat sa va doresc la cat mai multe repetari ale ciclului!

3 comentarii:

Anonim spunea...

"SI-altadata o s-o facem si mai lata!!" :))

Anonim spunea...

Cuvantul pe care il am de introdus pentru a demonstra ca nu sunt un cimpanzeu sau o molusca ce apasa la intamplare pe taste ma inspira: "chessera". Asa ca, intrand in noul an cu sampanie, mii de poze, artificii, mesaje (ce blocheaza toate retelele, fara exceptie, asa cum spuneai si tu) nu pot decat sa ma gandesc ca suntem ceva mai batrani, mai intelepti, (e sigur, macar din experienta) cu ceva mai multi pasi batuti pe strazi si unii (majoritatea) nu chiar degeaba. Nu iti spot spune nimic mai mult decat ca sunt mai batran decat am fost in 2008 si mai tanar decat o sa fiu vreodata, iar despre anul nou a vorbi Cincinat Pavelescu in "Anului Nou" destul. Prin urmare, cum incercam eu sa exprim la inceput, mai gras cu 6 kile dupa Craciun si revelion si cu un sac de rezolutii pt 2009 la activ... "que sera, sera"

Anonim spunea...

hey...parca am un deja-vu...mno, sorry, i don't; anyway...that's so cute...wishing everybody a happy new year in your own way :)) oh, oh, there it is, there it is!