luni, 4 februarie 2008

Drumul asta-i plin de gropi!

3 februarie. Chef de plimbare. Telefonul intarzie sa sune.

Sa fie oare din cauza lipsei de acoperire? Primesc mesajul care imi spunea sa ma pregatesc si ajung in fata blocului. In timpul petrecut acolo invat noi sigle reprezentand marci de masini incercand sa gasesc modelul asteptat. Dupa ceva timp si dupa o portie de alergat cauzata de neintelegerea locului de intalnire reusesc sa ma asez confortabil pe locul din dreapta. Dupa ce mai "culegem" un fost coleg pe care nu il mai vazusem o lunga perioada pornim la drum...

Urmeaza o clipa de entuziasm care este spulberata de o tacere brusca si de intrebarea "Unde mergem?!", care reprezenta o adevarata dilema. Alegem ca destinatie orasul Ploiesti urmand a avea parte de drumul "extraordinar" ce ne ducea acolo.

Eu si colegul meu remarcam stilul de a conduce al proaspat-posesoarei de "cartonas roz" avand parte de o multime de claxoane si de vorbe dulci.

Parcurgem repede cei 52 de km si destinatia devine din nou o problema, dar de data aceasta se rezolva mult mai repede - McDonald's!

Dezavantajul acestui loc este ca timpul zboara altfel aici - trece mult mai repede. Nu terminasem bine ceea ce comandasem si am realizat ca eram in intarziere. Mai putin de 2 ore pentru a ajunge acasa. Ati spune ca este mult pentru 52 de km dar eu aveam in minte altceva.

Fiindu-mi permis sa "preiau conducerea" am decis sa aleg ca ruta de intoarcere Ploiesti - Bucuresti - Targoviste. Motivatia: Un drum mai bun. Lucru adevarat... doar ca distanta crestea cu ~ 80km.

In sfarsit ajungem acasa... fiecare se duce sa isi respecte promisiunile facute. Eu sunt multumit pentru ca am descoperit inca un mod placut de a-ti petrece o zi de week-end.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Mda... mereu gasesti cea mai scurta cale, nu-i asa? This is what I like about ya! (and the way you drive... It's fantastic...really!)

FunInTheSun spunea...

Fii atent ! incearca altceva decat targoviste - ploiesti ( direct ) sau prin bucuresti ( cu 80 km mai mult ) Targoviste - Moreni - Floresti - Dn1 si apoi dreapta si cu 120 o tii lung pana la ploiesti ! :) E doar cu 15 km mai mult decat prea`njuratul drum pe care l`ati ales la dus :)

E garantata faza si intr`o ora esti in parcare la Mc Donald`s :>

Colegu de brigada :-"

Anonim spunea...

si doamne cum stiu sentimentu :))...alegem malu cu flori ne trezim la campulung si habar nu aveam ca o sa vedem si pitestiu...pacat de stomacu ala ca imi venea sa il scot :))

Anonim spunea...

Tocmai de la tine sa aud ca ala e drum cu gropi? Stiu eu unu... (dinamitat straduta laturalnica pe ambele sensuri, deviat trafic intens pe straduta, suplimentat cu pamant, scos semn de sens unic, scos capace de canal, adus borduri inalte). Asa ca drumul ala e chiar bun. Si alegerea drumului de intoarcere a fost buna. In schimb eu am observat ceva. Cred ca e o lege a lui Murphy. Kilometrii petrecuti in Supernova se inmultesc proportional cu cantiatea de tortellini ingerata?

Core3 spunea...

Tu iti dai seama ce s-ar fi intamplat daca am fi mancat 3 pungi in loc de 2? Unde ajungeam mai departe de Campulung?